Trailervask

– for ren transport!

Vi vasker rigtig mange trailere både ud- og indvendig

Ønsker du at give et godt indtryk af jeres virksomhed og præsentere firmaets navn og logo pænt, rent og præsentabelt er vask af jeres trailere en billig og effektiv måde at sikre dette. Mange vælger derfor at vaske deres trailere ofte, da en ren trailer giver et pænere indtryk af virksomheden end en trailer hvor det er umuligt at se virksomhedens logo og navn.

Vi har mulighed for i vores vaskecentre i Padborg og Vejle at hente trailerne i nærområdet således at MegaWash sørger for afhentning og levering med vores egne trækkere. MegaWash kan derfor vaske trailerne på tidspunkter hvor de ikke benyttes, hvilket giver dig som virksomhed, mulighed for at effektivisere og spare både penge og tid på vask og trailerne. Trailerne er klar til brug når der behov for dem.

Indvendig vask af køle-, fiske- og walk-in-floor trailere

Den indvendige vask af trailere, som har været benyttet til transport af ferske fødevarer, skal gøres helt korrekt og ordentligt, således at trailerne ikke afvises af producenterne.

MegaWash gør meget for at sikre at vasken af traileren bliver udført kvalitetsmæssigt korrekt, vi har i samarbejde med vores sæbeleverandør sikret at vi benytter den optimale sæbe og i de rigtige mængder, samtidig med at vi på alle vore vaskebaner har de rigtige sæber til både ud- og indvendig vask af traileren. Medarbejderne bliver uddannet i den gode vask og der ligger detaljerede arbejdsinstrukser og beskrivelser også på dette område

Alle trailere bliver efter endt vask plomberet med segl fra MegaWash så producenterne kan se at vasken er udført professionelt hos os.

MegaWash sørger for at du, som transportør, har rene trailere både ud- og indvendig.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

MegaWash er altid parat til at give et bud på en vaske- eller desinfektionsopgave til netop din virksomhed. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud på netop dine vaske og desinfektionsopgaver.

Vi kan kontaktes på kontakt@megawash.dk eller du kan finde kontaktoplysningerne under menupunktet kontakt.