Vejle

I vores vaskehal i Vejle kan du få dine lastbiler vasket døgnet rundt i hverdagene samt lørdag fra 6.00 – 18.00.

Velkommen til vores vaskehal i Vejle

I vores vaskehal i Vejle, hvor du finder 4 vaskebaner, kan du få dine lastbiler vasket døgnet rundt i hverdagene samt lørdag fra 6.00 – 18.00

Alle baner er bemandet, hvor vores medarbejdere sørger for at få vasket dér hvor maskinen ikke kan komme til, således lastbilen igen står pæn og nyvasket til en tur på landevejene. Her i Vejle har vi mulighed for at hente trailere i umiddelbar nærhed af vores vaskehal.

Vi sikrer, at vasken af jeres lastbil bliver udført kvalitetsmæssigt korrekt, da vi i samarbejde med vores sæbe- og kemileverandør har sørget for, at der bliver anvendt optimal sæbe samt rigtig dosering heraf. Vores medarbejdere bliver uddannet i den gode vask, og der foreligger detaljerede arbejdsbeskrivelser for vaskene.

Tøv derfor ikke med at give os et kald, hvis I ønsker at få et professionelt udtryk på landevejene med en præsentabel og nyvasket lastbil. Vi er klar med en skræddersyet aftale for alle faste kunder, store som små.

Besøg os hos MegaWash Vejle

Lastvognsvask

MegaWash A/S
EXXIT 59
Frostvej 5B, 7100 Vejle
vejle.vask@megawash.dk
Åbningstider
Døgnåbent fra mandag kl. 6.00 til fredag kl. 22.00
Lørdag kl. 6.00 - kl. 18.00
Søndag - Lukket
Vaskebaner: 4
Alle opgaver

Emballagevask

MegaWash A/S
EXXIT 59
Frostvej 5B, 7100 Vejle
vejle.vask@megawash.dk
Åbningstider
Døgnåbent fra mandag kl. 6.00 til fredag kl. 22.00
Lørdag kl. 6.00 - kl. 18.00
Søndag - Lukket
Porte 16 til 23
Port 20 - 23 Beskidt materiel IND
Port 18 - 19 Kroge IND - UD
Port 16 - 17 Rent materiel
UD Alle opgaver

Kundetilfredshed i højsædet

Såfremt uheldet er ude, og vasken ikke bliver som forventet, hører vi naturligvis gerne nærmere. I kan kontakte os på vores hovednummer, så sørger vi for rette vedkommende får besked, og vi finder en løsning for dig.