Vejle

I vores vaskehal i Vejle kan du få dine lastbiler vasket døgnet rundt i hverdagene samt lørdag fra 6.00 – 18.00.

Velkommen til vores vaskehal i Vejle

I vores vaskehal i Vejle, hvor du finder 4 vaskebaner, kan du få dine lastbiler vasket døgnet rundt i hverdagene samt lørdag fra 6.00 – 18.00

Alle vores baner er bemandet, og vores medarbejdere sørger for at vaske dér, hvor maskinen ikke kan nå. Vi har også mulighed for at hente trailere i umiddelbar nærhed af vores vaskehal, så vi kan tage os af din lastbil og trailer samtidigt.

Kvalitetsvask til din lastbil

Kvalitet er vores nøgleord, og vi tager altid ansvar for at sikre, at din lastbil vaskes korrekt. I samarbejde med vores sæbe- og kemileverandør anvender vi optimal sæbe og dosering. Vores medarbejdere har gennemgået uddannelse i den gode vask, og der er detaljerede arbejdsbeskrivelser for alle vores vask.

Skræddersyet aftale til alle faste kunder

For at sikre at dine lastbiler altid fremstår professionelle og nyvaskede på landevejene, tilbyder vi skræddersyede aftaler til alle vores faste kunder – uanset om du er en stor eller lille virksomhed. Vi tilpasser vores aftaler efter dine behov, så du altid får en præsentabel lastbil, der afspejler din virksomheds professionelle udtryk.

Specialbehandling til din lastbil

Vi tilbyder også ekstra specialbehandlinger til din lastbil, herunder polering og rustbeskyttelse. Disse behandlinger vil give din lastbil et længere og mere holdbart liv på landevejene. Kontakt os for at høre mere om vores specialbehandlinger.

Besøg vores vaskehal i Vejle

Med den nyeste teknologi og de bedste produkter sørger vi altid for at give din lastbil den bedste behandling. Tøv derfor ikke med at kontakte os næste gang, du har brug for en god vask af din lastbil. Vi står klar til at give din lastbil en præsentabel og nyvasket finish, der vil give et professionelt udtryk på landevejene.

Besøg os hos MegaWash Vejle

Lastvognsvask

MegaWash A/S
EXXIT 59
Frostvej 1B, 7100 Vejle
vejle.vask@megawash.dk
Rutevejledning
Åbningstider
Døgnåbent fra mandag kl. 6.00 til fredag kl. 22.00
Lørdag kl. 6.00 - kl. 18.00
Søndag - Lukket
Vaskebaner: 4
Alle opgaver

Kundetilfredshed i højsædet

Såfremt uheldet er ude, og vasken ikke bliver som forventet, hører vi naturligvis gerne nærmere. I kan kontakte os på vores hovednummer, så sørger vi for rette vedkommende får besked, og vi finder en løsning for dig.