Padborg

I vores vaskehal i Padborg kan du få dine lastbiler vasket døgnet rundt fra søndag kl. 13.00 – lørdag kl. 14.00.

Velkommen til vores vaskehal i Padborg

I vores vaskehal i Padborg, hvor du finder 5 vaskebaner, kan du få dine lastbiler vasket døgnet rundt fra søndag kl. 13.00 – lørdag kl. 14.00

Alle baner er bemandet, hvor vores medarbejdere sørger for at få vasket dér hvor maskinen ikke kan komme til, således lastbilen igen står pæn og nyvasket til en tur på landevejene. Her i Padborg har vi mulighed for at hente trailere i umiddelbar nærhed af vores vaskehal.

Foruden almindelig vask af lastbiler, er vi i Padborg specialister i at desinficere dyretransportere, som kommer hjem fra udlandet. Efter endt desinfektion udsteder vi certifikat, som garanterer, at alle gældende krav på området bliver overholdt.

Vi sikrer, at vasken af jeres lastbil bliver udført kvalitetsmæssigt korrekt, da vi i samarbejde med vores sæbe- og kemileverandør har sørget for, at der bliver anvendt optimal sæbe samt rigtig dosering heraf. Vores medarbejdere bliver uddannet i den gode vask, og der foreligger detaljerede arbejdsbeskrivelser for vaskene.

Tøv derfor ikke med at give os et kald, hvis I ønsker at få et professionelt udtryk på landevejene med en præsentabel og nyvasket lastbil. Vi er klar med en skræddersyet aftale for alle faste kunder, store som små.

Besøg os hos MegaWash Padborg

Lastvognsvask

MegaWash A/S
EXXIT 76
Thorsvej 3, 6330 Padborg
padborg.vask@megawash.dk
Åbningstider
Døgnåbent fra søndag kl. 13.00 til lørdag kl. 14.00
Vaskebaner: 4
Alle opgaver

Emballagevask

MegaWash A/S
EXXIT 76
Industrivej 3, 6330 Padborg
padborg.emballage@megawash.dk
Åbningstider
Døgnåbent fra søndag kl. 13.00 til lørdag kl. 14.00

Kundetilfredshed i højsædet

Såfremt uheldet er ude, og vasken ikke bliver som forventet, hører vi naturligvis gerne nærmere. I kan kontakte os på vores hovednummer, så sørger vi for rette vedkommende får besked, og vi finder en løsning for dig.