Padborg

I vores vaskehal i Padborg kan du få dine lastbiler vasket døgnet rundt fra søndag kl. 13.00 – lørdag kl. 14.00.

Velkommen til vores vaskehal i Padborg

Velkommen til vores vaskehal i Padborg, hvor du finder hele 5 vaskebaner og mulighed for at få vasket dine lastbiler døgnet rundt fra søndag kl. 13:00 til lørdag kl. 21:00.

Alle vores vaskebaner er bemandet, og vores medarbejdere sørger for at få vasket dér, hvor maskinen ikke kan nå. Dette sikrer, at din lastbil står pæn og nyvasket klar til endnu en tur på landevejene. Her i Padborg har vi desuden mulighed for at hente trailere i umiddelbar nærhed af vores vaskehal.

Specialister i desinfektion af dyretransportere

Udover almindelig vask af lastbiler er vi i Padborg specialister i at desinficere dyretransportere, som kommer hjem fra udlandet. Efter endt desinfektion udsteder vi et certifikat, som garanterer, at alle gældende krav på området bliver overholdt. Dette sikrer, at dine dyretransporter er klar til at transportere dyr sikkert og sikkert.

Kvalitetsvask til din lastbil

Vi lægger vægt på kvalitet og sikrer, at din lastbil vaskes på en korrekt måde. For at opnå dette samarbejder vi med vores sæbe- og kemileverandør for at anvende den bedste sæbe og dosering. Vores medarbejdere er trænet i den gode vask, og der findes detaljerede arbejdsbeskrivelser for hver enkelt vask.

Skræddersyet aftale til alle faste kunder

Vi tilbyder en skræddersyet aftale til alle faste kunder, store som små. Hvis du ønsker at give din lastbil et professionelt udtryk på landevejene med en præsentabel og nyvasket lastbil, så tøv ikke med at give os et kald. Vi står klar til at hjælpe med en skræddersyet aftale, der passer til dine behov.

Besøg vores vaskehal i Padborg og oplev en kvalitetsvask af din lastbil. Med den nyeste teknologi og de bedste produkter sørger vi altid for at give din lastbil den bedste behandling.

Tøv derfor ikke med at kontakte os næste gang, du har brug for en god vask af din lastbil.

Besøg os hos MegaWash Padborg

Lastvognsvask

MegaWash A/S
EXXIT 76
Thorsvej 3, 6330 Padborg
padborg.vask@megawash.dk
Rutevejledning
Åbningstider
Døgnåbent fra søndag kl. 13.00 til lørdag kl. 14.00
Vaskebaner: 5
Alle opgaver

Kundetilfredshed i højsædet

Såfremt uheldet er ude, og vasken ikke bliver som forventet, hører vi naturligvis gerne nærmere. I kan kontakte os på vores hovednummer, så sørger vi for rette vedkommende får besked, og vi finder en løsning for dig.