Hørning

I vores vaskehal i Hørning kan du vaske dine lastbiler på alle hverdage mellem 8.00 – 18.00.

Velkommen til vores vaskehal i Hørning

I vores vaskehal i Hørning kan du vaske dine lastbiler på alle hverdage mellem 8.00 – 18.00

Vores center er bemandet af medarbejdere, som sørger for at vaske de områder, hvor maskinen ikke kan nå. På den måde kan vi sikre, at din lastbil står flot og nyvasket klar til endnu en tur på landevejene.

Kvalitetsvask til din lastbil

Hos os er kvaliteten i højsædet, og vi sørger altid for, at vasken af din lastbil udføres på den korrekte måde. Vi arbejder tæt sammen med vores sæbe- og kemileverandør for at anvende den optimale sæbe og dosering. Vores medarbejdere er uddannet i den gode vask, og der er detaljerede arbejdsbeskrivelser for alle vaske.

Skræddersyet aftale til alle faste kunder

Vi tilbyder en skræddersyet firmaaftale for alle faste kunder, store som små. Hvis du ønsker at få et professionelt udtryk på landevejene med en præsentabel og nyvasket lastbil, så tøv ikke med at give os et kald. Vi er klar til at hjælpe med en skræddersyet aftale, der passer til dine behov.

Besøg vores vaskehal i Hørning, og oplev en kvalitetsvask af din lastbil. Vi har mange års erfaring og ved, hvad der skal til for at få din lastbil til at skinne. Med den nyeste teknologi og de bedste produkter sørger vi altid for at give din lastbil den bedste behandling.

Så næste gang du har brug for en god vask af din lastbil, så kontakt vores vaskehal i Hørning. Vi står klar til at give din lastbil den behandling, den fortjener, så den kan stå flot og nyvasket klar til endnu en tur på landevejene.

Besøg os hos MegaWash Hørning

Lastvognsvask

MegaWash A/S
Aarhus Syd
Nydamsvej 2, 8362 Hørning
aarhussyd@megawash.dk
Rutevejledning
Åbningstider
Mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00
Vaskebaner: 1
Alle opgaver

Kundetilfredshed i højsædet

Såfremt uheldet er ude, og vasken ikke bliver som forventet, hører vi naturligvis gerne nærmere. I kan kontakte os på vores hovednummer, så sørger vi for rette vedkommende får besked, og vi finder en løsning for dig.