Arbejdsområder

Trods vores navn er ingen opgaver for små og næsten ingen for store.

Vi vasker på mange programmer og som vores navn antyder vasker vi store biler.

Lad os hjælpe dig med dine opgaver

Vi er selvfølgelig dygtige til at vaske lastbiler og trailere af enhver type. Det kan hundredvis af tilfredse kunder bekræfte, samtidig er vi specialister på en lang række andre områder og kan tilbyde en bred palet af produkter i forskellige nicher. Trods vores navn er ingen opgaver for små og næsten ingen for store.

MegaWash har mange forskellige arbejdsområder, og vi står altid parat til at løse dine vaske og desinfektions opgaver inden for følgende områder.

MegaWash A/S er førende inden for vask og desinfektion af trailere og transportmateriel til fersk kød. Vi sikre gennem et omfattende egenkontrolprogram at de bakteriologiske værdier er meget lave. Vi leverer en ordentlig kvalitet, så ingen trailere som er vasket hos MegaWash A/S, er blevet afvist ved et slagteri.

Vi har et meget tæt samarbejde med vores leverandør af sæbe og desinfektion for at sikre, at vi er med helt fremme med de nyeste og mest effektive sæber og desinfektionsmidler.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

MegaWash er altid parat til at give et bud på en vaske- eller desinfektionsopgave til netop din virksomhed. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud på netop dine vaske og desinfektionsopgaver.

Vi kan kontaktes på kontakt@megawash.dk eller du kan finde kontaktoplysningerne under menupunktet kontakt.