Desinfektion af transporter

Vi opfylder dine kunders skrappe krav.

MegaWash er eksperter i at rense og desinficere transporter af fødevarer – ikke blot fersk kød, men også ved transport af levende dyr

MegaWash hjælper dig som vognmand med at gøre vognene klar, så du f.eks. ikke risikerer at blive afvist ved slagteriet.

Ordentlig rengøring af køletrailere er specialistarbejde, og derfor vælger stadigt flere vognmænd og speditører at lade MegaWash gøre arbejdet for dem. Det betyder en altid professionel og grundig rengøring, som kommer ud i alle revner og sprækker af køletraileren. Bagefter plomberer MegaWash den rensede køletrailer, så den ankommer fuldstændig ren hos dine kunder. Uden risiko for at blive afvist.

Tilbage i 2007 blev der, fra regeringens side, sat fokus på uhygiejniske køletrailere til transport af ferske fødevarer. Dette satte for alvor skub i børsterne hos os. Den skærpede kontrol med transport af fødevarer afslørede kødstumper og bakterier i revner og sprækker på kølevognene. Det resulterede i at vognmændene dengang blev afvist ved slagterierne.

Nu har flere og flere vognmænd opgivet selv at rengøre kølevognene, og lader i stedet MegaWash udføre jobbet. Når MegaWash A/S afleverer den rengjorte kølevogn er den plomberet. Det er en garanti for at vognen er fuldstændig ren så den igen kan læsses ved ramperne hos slagterierne.

Desinfektion af dyretransport

MegaWash har opnået en betydelig ekspertise i rengøring og desinficering af lastbiler til dyretransporter. Det sker altid på vores center i Padborg. Her er vort uddannede personale specialister i at vaske og desinficere lastbiler og trailere, som kommer hjem fra udlandet efter endt desinfektion udsteder vi et certifikat, hvor vi garanterer for, at du lever op til alle gældende krav på området.

Denne rengøring er MegaWash udvalgt til af brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer. Det er en tillid, vi er meget stolte af at kunne leve op til – i form af kvalitets rengøring af ca. 1000 dyretransporter om måneden.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

MegaWash er altid parat til at give et bud på en vaske- eller desinfektionsopgave til netop din virksomhed. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud på netop dine vaske og desinfektionsopgaver.

Vi kan kontaktes på kontakt@megawash.dk eller du kan finde kontaktoplysningerne under menupunktet kontakt.