Firmaaftaler

Alle vore kunder, store som små, får en helt særlig opmærksomhed.

Vi kan med vores størrelse hurtigt og effektivt få vasket og desinficeret store mængder af både lastbiler og emballage

MegaWash A/S er klar til at lave en individuel aftale med alle faste kunder, hos os får du både økonomiske fordele og øget fleksibilitet

Ingen af vore kunder er ens, derfor tilpasser vi aftalen til den enkelte kunde. Du kan med andre ord ikke få en standardaftale med MegaWash.

Vi insisterer altid på at kortlægge dine præcise behov, før vi skræddersyr en aftale. Vi er nemlig også eksperter i at lytte.

Kort sagt: Alle vore kunder store som små får en helt særlig opmærksomhed.

MegaWash er altid klar til at indgå firmaaftaler med seriøse samarbejdspartnere som vognmænd, speditører og slagterier – der vil holde deres lastbiler og trailere i ren og præsentabel stand. En fast aftale kan spare dig for mange penge, allerede den første måned.

Med MegaWash kan en firmaaftale strikkes sammen på mange måder, sammen finder vi en løsning som passer ind i din forretning. Passer det dig bedst at få bilerne vasket om natten, klarer vi selvfølgelig det. Ønsker du en rengjort og desinficeret vognpark hver mandag morgen, kommer du ikke uden om os.

Desuden har vi i Vejle og Padborg egne trækkere så vi har mulighed for at afhente og levere trailer, i en vis radius fra Vejle og Padborg, hvilket kan gøre at vi vasker trailerne når de alligevel ikke benyttes – på den måde sparer du både penge og tid.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

MegaWash er altid parat til at give et bud på en vaske- eller desinfektionsopgave til netop din virksomhed. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud på netop dine vaske og desinfektionsopgaver.

Vi kan kontaktes på kontakt@megawash.dk eller du kan finde kontaktoplysningerne under menupunktet kontakt.