Recharge City

I vores vaskehal i Recharge City kan du vaske dine lastbiler på alle hverdage mellem 8.00 – 20.00.

Velkommen til vores vaskehal i Recharge City

Vask dine lastbiler professionelt i Recharge City – Få en flot og nyvasket lastbil

Hos vores vaskehal i Recharge City kan du få vasket dine lastbiler på alle hverdage mellem kl. 8.00 og 20.00.

Vi er et bemandet center, og vores medarbejdere sørger for at få vasket dér, hvor maskinen ikke kan nå. På den måde kan vi sikre, at din lastbil står flot og nyvasket klar til endnu en tur på landevejene.

Vi går op i kvalitet og sikrer, at vasken af jeres lastbil bliver udført korrekt. Derfor samarbejder vi med vores sæbe- og kemileverandør for at anvende den optimale sæbe og dosering. Vores medarbejdere bliver uddannet i den gode vask, og der foreligger detaljerede arbejdsbeskrivelser for vaskene.

Skræddersyet aftale til alle faste kunder – Professionel vask for store og små lastbiler

Vi tilbyder en skræddersyet firmaaftale for alle faste kunder, store som små.

Vi ønsker at give dig en præsentabel og nyvasket lastbil, som afspejler et professionelt udtryk på landevejene. Tøv derfor ikke med at give os et kald, hvis du vil have en kvalitetsvask af din lastbil.

Hos vores vaskehal i Recharge City går vi op i god service og høj kvalitet. Vi har mange års erfaring med vask af lastbiler og ved, hvad der skal til for at få dem til at stå flot og skinnende. Vi sørger altid for at have den nyeste teknologi og de bedste produkter til rådighed for at sikre den bedste vask af din lastbil.

Erfaring og den nyeste teknologi sikrer den bedste vask – Vi sørger for din lastbil står flot og skinnende

Så næste gang du er på udkig efter en professionel vask af din lastbil, så tøv ikke med at kontakte vores vaskehal i Recharge City. Vi står klar til at give din lastbil den bedste behandling og sørger for, at den står flot og nyvasket klar til endnu en tur på landevejene.

Besøg os hos MegaWash Recharge City

Lastvognsvask

MegaWash A/S
Recharge City
Kai Lindbergs Vej 12E, 8700 Horsens
horsens@megawash.dk
Rutevejledning
Åbningstider
Mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 20.00
Vaskebaner: 2
Alle opgaver

Kundetilfredshed i højsædet

Såfremt uheldet er ude, og vasken ikke bliver som forventet, hører vi naturligvis gerne nærmere. I kan kontakte os på vores hovednummer, så sørger vi for rette vedkommende får besked, og vi finder en løsning for dig.