FORGOT YOUR DETAILS?

Om MegaWash

– stor erfaring med store (og små) opgaver

Hos MegaWash har vi vasket lastvogne i over 25 år. Det betyder, at vi har erfaring med alle typer af opgaver – og det nyder du godt af. Uanset om vi skal vaske lastvogne, desinficere dyretransporter eller rense kødkroge og emballage.

Oprindelig hed vi DTC Lastvognsvask og kunne tilbyde to vaskebaner hos DTC nord for Vejle. Første udvidelse i Vejle fandt sted i 1998, og året efter overtog vi en vaskebane i Padborg. I 2005 blev afdelingen i Padborg yderligere udvidet.

I 2009 skiftede vi navn til MegaWash A/S – men selvom navnet er relativt nyt, bygger vores kvalitet og service fortsat på over 25 års erfaring. Vore ca. 40 dygtige ansatte, hvoraf flere har over 10 års erfaring med at vaske lastbiler, står altid klar til at yde effektiv hjælp, når du og dine chauffører har brug for det.

I dag har vi op mod 1600 vognmandskunder fra det meste af Europa. Naturligvis også nogle af de helt store i branchen. Du kan blive den næste.

MegaWash kan døgnet rundt tilbyde vask og desinfektion i 12 moderne vaskebaner, fordelt på fem baner i Padborg, fire baner i Vejle, én bane i henholdsvis Aarhus, Hørning samt Horsens. I dag kan vi vaske op mod 250 lastbiler i døgnet – lige når det passer dig.

Vores afdeling for emballage vask ligger i Vejle på Frostvej 5, hvor der er mulighed for at bytte beskidt emballage med rent når først lastbilen har været omkring vaskehallen til en indvendig rengøring af traileren. Vi har pladsen til at opbevare de beskidte kasser og kar og når de har været igennem vores vaske zone har vi masser af plads til at opbevare de rene kasser og kar inden de folieres og er klar til aflevering.

Vil du vide mere? Kontakt os her.

TOP