FORGOT YOUR DETAILS?

Emballagevask

Emballagevask – til kød og andre ferske fødevarer

Hos MegaWash tænker vi tit i kasser for vi vasker rigtig mange både kasser og big bokse, som primært bruges til at levere kød til slagterier, slagtere og supermarkeder. MegaWash vasker og desinficere kasserne for at sikre at kødet kan transporteres i bakteriefrie kasser og big bokse.

Kasser og big bokse leveres i beskidt hal, hvorefter de køres ind i vaskezonen, her spules etiketter af både kasser og big bokse. Inden kasserne ligges på vaskeanlægget og køres igennem vaskeprocessen, foretages manuel forvask. Temperatur og kemi overvåges med det nyeste udstyr, og der foretages egenkontrol af kasserne inden de stables og køres i ren hal.

Alle kasser og big bokse står til den sidste tørring i ren hal inden de får foretaget en sidste egenkontrol, hvorefter de folieres og påsættes vaskemærkat med medarbejderens underskrift.

Har i kørt med ophæng så kom til MegaWash – Vi vasker i tusindvis af kødkroge hver eneste måned. Kødkrogene bliver vasket og desinficeret i vores krogvasker. Euro-/og dankroge bliver pakket med 25 stk. i E2 kasser ilagt en forseglet plasticpose. Rødekroge bliver pakket i kraftige plastiksække med 50 stk., som også forsegles. Alle påføres vaskemærkat fra os.

Endelig rengører og stabler vi juletræer, her fjernes alle kødrester og mærkater, hvorefter de stables på paller med 120 stk. og folieres.

Så har din virksomhed brug for en professionel partner til at vaske og desinficere kasser, big bokse eller kroge, står vi gerne til rådighed med rådgivning og tilbud på netop dine kasser, big bokse, kroge og juletræer.

TOP